25 december 2018, 1ste Kerstdag

Op deze Kerstmorgen is deze schikking licht van kleur geworden. In vier weken zijn wij van donker naar licht gegaan. Om de aarde zweven nu witte bloemen en net uitgekomen bollen.

Licht
dat de duisternis verdrijft
liefde dat harten verwarmt
inspiratie om er te zijn
Voor de ander.

Zondag 23 december 2018

Op deze 4e Adventszondag is deze schikking weer lichter geworden. Al het roze dat u vorige week kon zien is vervangen door de witte bloemen en de al uitgelopen bloembollen en langzaam zal deze symbolische aardbol naar het wit van Kerst overgaan.

Vluchtelingen
Waar kunnen zij leven?
Wat zullen zij eten?
Verwachtingen?
Onverwacht hoopvol licht.

Zondag 16 december 2018

De basis van de schikking van deze zondag is een kubus als symbool van de aarde met haar vier windstreken en de vier elementen water, vuur, aarde en lucht. Op deze 3e  adventszondag zijn de zijkanten van de aarde weer iets lichter van kleur gemaakt.

Zondag 9 december 2018

De basis van deze schikking is een kubus als symbool van de aarde met haar vier windstreken en de vier elementen water, vuur, aarde en lucht. Op deze 2e adventszondag zijn de zijkanten van de aarde iets lichter van kleur gemaakt.

Zondag 2 december 2018, 1e Advent

De basis van deze schikking is dan ook een kubus als symbool van de aarde met haar vier windstreken en de vier elementen water, vuur, aarde en lucht. Op deze 1e adventszondag is de bloemschikking donker van kleur, daarna worden de kleuren lichter.

Zondag 25 november 2018, 3de Zondag van de voleinding