Gemeentenieuws Gemeentenieuws

Het Gemeentenieuws, het informatieblad van de Protestantse Gemeente Venray e.o., wordt 6 keer per jaar verstuurd naar verschillende adressen. Gemeenteleden, gastpredikanten, kerkelijke bestuurders en andere geïnteresseerde.

In het Gemeentenieuws vinden we  het dienstrooster, verslag van de Kerkenraad, Van de Penningmeester, Stukje van de diaconie, taakgroep gebouwen, Taakgroep vorming en toerusting en verdere belangrijke informatie voor de gemeenteleden.

De kopij voor dit blad moet op tijd in het bezit zijn van de coördinator, dhr. Jack van der Elsen. De datum staat voorin genoemd.
Het Gemeentenieuws is nu ook digitaal beschikbaar.

Coördinator Gemeentenieuws:
Dhr. Jack van der Elsen
Melchiorhof 44
5801 KM VENRAY

De laatste afleveringen vindt U hieronder:
Voorblad november/december 2018
Gemeentenieuws november/december 2018