Aktueel Aktueel
Beste gemeenteleden en gasten,

Gezien de Coronacris  heeft de kerkenraad  besloten om de diensten in onze kerken het Zonnelied en Blitterwijck tot september niet door te laten gaan. De kerken  blijven in deze periode gesloten.
Aangezien wij veel oudere gemeenteleden in onze gemeenschap hebben is de kerkenraad van mening dat het niet verantwoord is om wie dan ook van onze gemeenschap bloot te stellen aan de risico’s van besmetting met het coronavirus.

Wij vragen om andere kerkelijke bijeenkomsten, ook al zal het maar in kleine kring gebeuren,  in deze komende weken niet door te laten gaan.