Kerkgebouw Blitterswijck Kerkgebouw Blitterswijck

Dit is onze kerkelijke bakermat. Oorspronkelijk werd hier elke zondag een dienst gehouden. Sinds de jaren 70 worden de diensten in Venray gehouden. Blitterswijck wordt alleen nog in een deel van de zomer gebruikt vanwege de liefhebbers en de vele campinggasten die een authentiek kerkje willen bezoeken.

Sinds 2009/2010 is er een aparte werkgroep Blitterswijck opgericht voor het beheer van het gebouw en om meer gebruik te gaan maken van dit kerkje. Deze werkgroep houdt zich, naast het gebouw dat onder monumentenzorg valt, ook bezig met het onderhoud van het kerkhof dat bij de kerk ligt.