Nieuwsbrief nr. 18 24-07-2020 Nieuwsbrief nr. 18 24-07-2020
Hier is weer een nieuwe Nieuwsbrief, het is nu alweer nr. 18!.

Wat is er zoal te lezen deze keer:

1. Van uw voorzitter;
  2. Van uw predikant;
  3. Rooster van de online diensten;
  4. Van de diaconie;
  5. Van de Fairtrade werkgroep;
  6. Gemeentenieuws en/of nieuwsbrief;
  7. Project goede hoop..;
  8. Ontmoetingen, verbindingen;
  9. Data van verschijnen van de Nieuwsbrieven in deze vakantietijd.

Dit is de eerste Nieuwsbrief die ik samengesteld heb en verzonden.

Groet Tiny Kengen

Nieuwe link online kerkdiensten Nieuwe link online kerkdiensten
Van de heer Roel Bruggink uit Deurne ontvingen we het bericht dat de link naar de website www.kerkdienstgemist.nl  om rechtstreeks in de kerkdienst vanuit Deurne te kunnen komen is veranderd.

Hier onder treft u de nieuwe link aan.

Aktueel Aktueel
Beste gemeenteleden en gasten,

Gezien de Coronacris  heeft de kerkenraad  besloten om de diensten in onze kerken het Zonnelied en Blitterwijck tot september niet door te laten gaan. De kerken  blijven in deze periode gesloten.
Aangezien wij veel oudere gemeenteleden in onze gemeenschap hebben is de kerkenraad van mening dat het niet verantwoord is om wie dan ook van onze gemeenschap bloot te stellen aan de risico’s van besmetting met het coronavirus.

Wij vragen om andere kerkelijke bijeenkomsten, ook al zal het maar in kleine kring gebeuren,  in deze komende weken niet door te laten gaan.